Logg inn

Logg inn her
Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Om oss

4. Oktober 2012 åpnet vi dørene til vår blomstrende verden på Amfi Fauske. Her hos oss skal kundene til en hver tid finne et godt utvalg blomsterhåndverk; buketter og dekorasjoner til alle anledninger og prisklasser, samt et godt og variert utvalg blomster og planter.  Vi binder personlige blomsterhilsner og leverer blomster til alle anledninger, og gjennom Interflora formidler vi din blomsterhilsen til inn- og utland.

Vi er et lite team med solid erfaring i faget.

Karina og Inger har begge fagbrev som blomsterdekoratører og Karina har også mesterbrev. Vi har over mange år deltatt aktivt i konkurranser og oppnådd flere gode plasseringer. Begge er tidligere Nord- Norsk/ Nordlandsmestere i Blomsterdekorering og har flere NM deltagelser bak oss.

Inger kan skryte av en flott 5. plass, mens Karina har to 3. plasser som beste resultat, så langt! Kristine er lærling i blomsterdekoratørfaget og har også begynt sin karriere som konkuransedeltager, i vår vant hun lærlingeklassen i Trøndersk Mesterskap!

Som ekstrahjelp er vi så heldig å ha Maja, student, men også blomsterdekoratør med fagbrev og solid erfaring!

 

Spire Blomsterhåndverk er et samarbeidsprosjekt mellom Karina Haugberg og Skogholt Gartneri AS. Skogholt er et velkjent navn for de fleste på Fauske og har i flere generasjoner hjulpet befolkningen med blomster til alle anledninger. Karina er 3. generasjon i bedriften og har nå tatt steget videre og startet ”Spire”,( avleggeren til Skogholt,) sammen med familiebedriften Skogholt.