Logg inn

Logg inn her
Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Bryllup

Bryllup er et av livets store høydepunkter, en dag fylt med forventning, glede og kjærlighet! Forberedelsene er mange, og blomstene spiller en viktig rolle denne dagen der sjeldent noe  er overlatt til tilfeldighetene!

Blomster til bryllup er et vidt begrep, her er noen av blomsterarbeidere vi l ager: Brudebukett, corsage/ knapphullsblomst, blomster til brudepike/ svenn, blomster til kirkepynt og blomster til bord; dekorasjoner og buketter.
Vi lager også blomstrende hårpynt, blomsterarmbånd og blomstersmykke, og selvfølgelig tar vi utfordringen hvis du har helt spesielle ønsker!

Man tar gjerne utgangspunkt i et tema, en farge, eller en årstid når man planlegger et bryllup, og har gjerne ”en rød tråd” som går igjen i invitasjoner, bordkort, dekor og blomster.

Men husk at brudebuketten skal være personlig, dette er brudens smykke, og skal passe brudens farger, kjole og personlighet! Gjør deg gjerne opp en mening om hva du liker, om farge og fasong, og ta med deg et bilde av kjolen din når du kommer og prater med oss. Sammen jobber vi oss fram til ditt unike blomstersmykke for denne dagen.

Med utgangspunkt i tema og brudeparets ønsker designer vi blomster til dekorering av bord og kirke slik at dette danner en vakker helhetlig ramme rundt hele bryllupet.

Kom gjerne innom oss et par måneder i forveien for å bestille bryllupsblomstene, da har vi god tid for planlegging og varebestilling. ( Er du av den impulsive typen hjelper vi deg på dagen også!)

Besøk oss i butikken for en ”bryllupsprat” og litt blomstrende inspirasjon!

Lykke til med bryllupsforberedelsene!

 

brud 10 bord_DSC0437 400px
brud 10 kjole_DSC9543 400px
brud 10 kjole_DSC9633 400 px
Bryllup2150 %282_400pix%29
Kopi av brud 10 kjole_DSC9718